Nabeschouwing Leganés - Espanyol (0-2) || Primera División

Zondag 12 mei 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Leganés het zondag 12 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Espanyol (0-2)

Het Primera División duel tussen Leganés en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Borja Iglesias, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. In de 45e minuut kreeg Bustinza van Leganés voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Leganés de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Espanyol vervolgens op 0-2. Het was Borja Iglesias die vanaf 11 meter wist te scoren in de 71e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Espanyol.

Wedstrijdstatistieken Leganés - Espanyol
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
11
19
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
91
97
Gevaarlijke aanvallen
42
40
Passes
392
471
Overtredingen
11
9
Buitenspel
2
6
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Leganés - Espanyol 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bustinza Leganés
35' Doelpunt Espanyol Doelpunt Borja Iglesias Espanyol 0-1
38' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
45' Tweede gele kaart Leganés Tweede gele kaart voor Bustinza Leganés
71' Penalty Espanyol Penalty Borja Iglesias Espanyol 0-2
71' Wissel Leganés Wissel José Arnáiz voor Óscar Rodríguez Leganés
76' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor M. Braithwaite Leganés
79' Wissel Espanyol Wissel Ó. Duarte voor Mario Hermoso Espanyol
80' Wissel Espanyol Wissel Sergio García voor Wu Lei Espanyol
81' Wissel Leganés Wissel N. El Zhar voor Recio Leganés
90' Wissel Espanyol Wissel F. Ferreyra voor Borja Iglesias Espanyol
93' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Y. En-Nesyri Espanyol
94' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Ferreyra Espanyol
Opstellingen Leganés - Espanyol
De opstellingen van Leganés en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Espanyol

Leganés en Espanyol treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leganés en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Leganés 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 12e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Leganés - Espanyol Opstelling Leganés Opstelling Espanyol Live Leganés - Espanyol Live Leganés - Espanyol kijken Leganés - Espanyol kijken Live Leganés - Espanyol stream Leganés - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Leganés - Espanyol Uitslag Leganés - Espanyol Statistieken Leganés - Espanyol Primera División 2018/2019 Leganés - Espanyol wedden Leganés - Espanyol gokken Leganés - Espanyol Unibet