Nabeschouwing Real Valladolid - Levante (2-1) || Primera División 2018/2019

Donderdag 27 september 2018 - 20:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Valladolid het donderdag 27 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Levante (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Levante is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Sergio Postigo, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. Real Valladolid kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Ünal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut kreeg N. Vukčević van Levante voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Levante de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 56e minuut was het Real Valladolid dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Nacho Martínez, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Medié Jiménez, waardoor Real Valladolid dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Valladolid - Levante 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Levante Gele kaart voor José Luis Morales Levante
41' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukčević Levante
48' Doelpunt Levante Doelpunt Sergio Postigo Levante 0-1
50' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt E. Ünal met assist van Toni Suárez Real Valladolid 1-1
54' Tweede gele kaart Levante Tweede gele kaart voor N. Vukčević Levante
56' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Nacho Martínez met assist van Míchel Real Valladolid 2-1
68' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor Roger Martí Levante
70' Wissel Real Valladolid Wissel Antoñito voor Óscar Plano Real Valladolid
73' Wissel Levante Wissel Jason voor Borja Mayoral Levante
75' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Antoñito Real Valladolid
75' Wissel Real Valladolid Wissel Borja Fernández voor D. Čop Real Valladolid
82' Wissel Real Valladolid Wissel L. Suárez voor Javi Moyano Real Valladolid
88' Wissel Levante Wissel M. Simon voor Pedro López Levante
96' Gele kaart Levante Gele kaart voor Campaña Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Levante
Opstellingen Real Valladolid - Levante
De opstellingen van Real Valladolid en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Levante

Real Valladolid en Levante treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Levante in de Primera División vond plaats op 21 februari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Real Valladolid favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Levante slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Valladolid 3
Winst Levante 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 20e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 16e plaats.