Nabeschouwing Sevilla - Leganés (0-3) || Primera División 2018/2019

Vrijdag 3 mei 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Sevilla het vrijdag 3 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Leganés (0-3)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 0-3 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Y. En-Nesyri, waarmee Leganés met 0-1 de leiding nam. Leganés vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Braithwaite op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Leganés, waarmee O. Rodriguez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco, waardoor Leganés dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sevilla - Leganés 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Leganés Doelpunt Y. En-Nesyri met assist van M. Braithwaite Leganés 0-1
20' Doelpunt Leganés Doelpunt M. Braithwaite Leganés 0-2
38' Wissel Sevilla Wissel M. Gonalons voor Roque Mesa Sevilla
45' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel F. Vázquez voor Q. Promes Sevilla
63' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
70' Wissel Sevilla Wissel Bryan Gil voor M. Rog Sevilla
76' Wissel Leganés Wissel A. Nyom voor Juanfran Leganés
82' Doelpunt Leganés Doelpunt O. Rodriguez met assist van M. Braithwaite Leganés 0-3
83' Wissel Leganés Wissel José Arnáiz voor M. Braithwaite Leganés
86' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Y. En-Nesyri Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Leganés
Opstellingen Sevilla - Leganés
De opstellingen van Sevilla en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Coach Joaquín de Jesús Caparrós Camino
Voorbeschouwing Sevilla - Leganés

Sevilla en Leganés treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Leganés in de Primera División vond plaats op 23 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 2
Winst Leganés 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 4e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 13e plaats.