Nabeschouwing Sevilla - Real Betis (3-2) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Sevilla het zaterdag 13 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Real Betis (3-2)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Munir, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Real Betis kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Lo Celso, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Pablo Sarabia zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sevilla de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Sevilla vergroot nadat F. Vázquez de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Real Betis dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Cristian Tello de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro José Hernández Hernández en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Sevilla - Real Betis 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Sevilla Doelpunt Munir met assist van Pablo Sarabia Sevilla 1-0
39' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Jesé Real Betis
55' Doelpunt Real Betis Doelpunt G. Lo Celso met assist van Junior Firpo Real Betis 1-1
59' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van W. Ben Yedder Sevilla 2-1
63' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vázquez met assist van É. Banega Sevilla 3-1
65' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergio Escudero Sevilla
68' Wissel Real Betis Wissel Joaquín voor Emerson Real Betis
69' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor Munir Sevilla
69' Wissel Sevilla Wissel Aleix Vidal voor F. Vázquez Sevilla
70' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
73' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Jesús Navas Sevilla
74' Wissel Real Betis Wissel Loren Morón voor Jesé Real Betis
74' Wissel Sevilla Wissel M. Rog voor É. Banega Sevilla
77' Wissel Real Betis Wissel Cristian Tello voor Sidnei Real Betis
81' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
82' Doelpunt Real Betis Doelpunt Cristian Tello Real Betis 3-2
83' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
86' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
92' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Cristian Tello Real Betis
94' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Rog Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Real Betis
Opstellingen Sevilla - Real Betis
De opstellingen van Sevilla en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Real Betis

Sevilla en Real Betis treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Real Betis in de Primera División vond plaats op 2 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 10
Winst Real Betis 5
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 5e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 9e plaats.