Nabeschouwing Villarreal - Barcelona (4-4) || Primera División 2018/2019

Dinsdag 2 april 2019 - 21:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Villarreal het dinsdag 2 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Barcelona (4-4)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Villarreal en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Philippe Coutinho, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Malcom op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut wist Villarreal de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Chukwueze.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Toko Ekambi de 2-2 maakte voor Villarreal. Villarreal leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 62 minuten op voorsprong na een goal van Vicente Iborra: 3-2. In de 80e minuut was het C. Bacca van Villarreal wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Na 86 minuten moest Villarreal speler Álvaro González het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Villarreal de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 91 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van FC Barcelona. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van L. Messi die de stand in de wedstrijd op 4-3 zette. Zo leek FC Barcelona de wedstrijd uiteindelijk te gaan verliezen, tot dat L. Suárez in de 90e minuut met het laatste doelpunt van de wedstrijd zijn ploeg toch weer op gelijke hoogte zette: 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro José Hernández Hernández bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Villarreal - Barcelona 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Philippe Coutinho met assist van Malcom FC Barcelona 0-1
16' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Malcom met assist van A. Vidal FC Barcelona 0-2
23' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chukwueze Villarreal 1-2
36' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álvaro González Villarreal
39' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Sergio Busquets FC Barcelona
42' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor C. Lenglet FC Barcelona
45' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ramiro Funes Mori Villarreal
50' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Toko Ekambi met assist van S. Chukwueze Villarreal 2-2
61' Wissel FC Barcelona Wissel L. Messi voor Philippe Coutinho FC Barcelona
62' Doelpunt Villarreal Doelpunt Vicente Iborra met assist van Manu Morlanes Villarreal 3-2
63' Wissel Villarreal Wissel S. Cáseres voor Manu Morlanes Villarreal
73' Wissel FC Barcelona Wissel Carles Aleñà voor Arthur FC Barcelona
73' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitić voor Sergio Busquets FC Barcelona
74' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor K. Toko Ekambi Villarreal
77' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Vidal FC Barcelona
80' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van Santi Cazorla Villarreal 4-2
83' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Carles Aleñà FC Barcelona
84' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
85' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Sergi Roberto FC Barcelona
86' Tweede gele kaart Villarreal Tweede gele kaart voor Álvaro González Villarreal
88' Wissel Villarreal Wissel D. Bonera voor S. Chukwueze Villarreal
91' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 4-3
91' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Cáseres Villarreal
91' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suárez FC Barcelona
93' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez FC Barcelona 4-4
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Barcelona
Opstellingen Villarreal - Barcelona
De opstellingen van Villarreal en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Barcelona

Villarreal en Barcelona treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Barcelona in de Primera División vond plaats op 2 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 17 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Villarreal. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Villarreal 3
Winst Barcelona 17
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 17e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.