Nabeschouwing Athletic Club - Getafe (1-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Athletic Club het zondag 25 november 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Getafe (1-1)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Athletic Club en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door Peru Nolaskoain, waarmee Athletic Club met 1-0 de leiding nam. In de 80e minuut was het Getafe dat via Íñigo Martínez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva, waardoor de winst binnen sleepte dankzij een 1-1 overwinning.

LIVE Athletic Club - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Unai Núñez Athletic Club
27' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
29' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Ndiaye Getafe
32' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Cabrera Getafe
58' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Córdoba voor Raúl García Athletic Club
62' Wissel Athletic Club Wissel Peru Nolaskoain voor Balenziaga Athletic Club
67' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Peru Nolaskoain met assist van Beñat Athletic Club 1-0
73' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Peru Nolaskoain Athletic Club
74' Wissel Getafe Wissel Portillo voor D. Foulquier Getafe
74' Wissel Getafe Wissel Ángel voor Jorge Molina Getafe
80' Doelpunt Getafe Doelpunt Íñigo Martínez Getafe
80' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Íñigo Martínez Athletic Club
90' Wissel Getafe Wissel S. Cristóforo voor A. Ndiaye Getafe
94' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor De Marcos Athletic Club
95' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jaime Mata Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Getafe
Opstellingen Athletic Club - Getafe
De opstellingen van Athletic Club en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Getafe

Athletic Club en Getafe treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Getafe in de Primera División vond plaats op 19 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Getafe slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Athletic Club 10
Winst Getafe 5
Gelijkspel 9
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 18e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 13e plaats.