Nabeschouwing Atlético Madrid - Deportivo Alavés (3-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 13:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Atlético Madrid het zaterdag 8 december 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Deportivo Alavés (3-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 3-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door N. Kalinić, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Griezmann op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Rodri Hernández van Atlético Madrid die de 3-0 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Atlético Madrid dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Atlético Madrid - Deportivo Alavés 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor N. Kalinić Atlético Madrid
15' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Calleri Deportivo Alavés
16' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Tomás Pina Deportivo Alavés
22' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Á. Correa Atlético Madrid
25' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt N. Kalinić met assist van S. Arias Atlético Madrid 1-0
36' Wissel Atlético Madrid Wissel J. Giménez voor L. Hernández Atlético Madrid
37' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Ximo Navarro Deportivo Alavés
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel Borja Bastón voor M. Wakaso Deportivo Alavés
56' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor N. Kalinić Atlético Madrid
58' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Arias Atlético Madrid
64' Wissel Atlético Madrid Wissel Francisco Montero voor T. Lemar Atlético Madrid
72' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor Ibai Gómez Deportivo Alavés
79' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Partey Atlético Madrid
81' Wissel Deportivo Alavés Wissel Rubén Sobrino voor Martín Deportivo Alavés
82' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann Atlético Madrid 2-0
87' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Rodri Hernández Atlético Madrid 3-0
91' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Francisco Montero Atlético Madrid
92' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Laguardia Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Deportivo Alavés
Opstellingen Atlético Madrid - Deportivo Alavés
De opstellingen van Atlético Madrid en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Deportivo Alavés

Atlético Madrid en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 29 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 3
Winst Deportivo Alavés 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 3e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 4e plaats.