Nabeschouwing Atlético Madrid - Leganés (1-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Atlético Madrid het zaterdag 9 maart 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Leganés (1-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Atlético Madrid kreeg in de 50e minuut een strafschop toegekend, die door Saúl werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 50 minuten was het Saúl die Atlético Madrid op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Atlético Madrid uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Atlético Madrid - Leganés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Giménez Atlético Madrid
15' Gele kaart Leganés Gele kaart voor M. Braithwaite Leganés
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Saúl voor A. Solano Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor A. Griezmann Atlético Madrid
50' Penalty gemist Atlético Madrid Penalty gemist Saúl Atlético Madrid
50' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Saúl Atlético Madrid 1-0
53' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Lemar Atlético Madrid
65' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
71' Wissel Leganés Wissel N. El Zhar voor Eraso Leganés
71' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor M. Braithwaite Leganés
73' Wissel Atlético Madrid Wissel Juanfran voor N. Kalinić Atlético Madrid
76' Wissel Leganés Wissel José Arnáiz voor A. Nyom Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Leganés
Opstellingen Atlético Madrid - Leganés
De opstellingen van Atlético Madrid en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Leganés

Atlético Madrid en Leganés treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Leganés in de Primera División vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 2
Winst Leganés 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 13e plaats.