Nabeschouwing Atlético Madrid - Valencia (3-2) || Primera División 2018/2019

Woensdag 24 april 2019 - 19:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Atlético Madrid het woensdag 24 april 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Valencia (3-2)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 3-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Álvaro Morata, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Valencia kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Gameiro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette A. Griezmann zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Atlético Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Dani Parejo zette Valencia even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Atlético Madrid dat in de 81e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Á. Correa de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro José Hernández Hernández en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Atlético Madrid.

LIVE Atlético Madrid - Valencia 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Álvaro Morata met assist van Juanfran Atlético Madrid 1-0
22' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Carlos Soler Valencia
36' Doelpunt Valencia Doelpunt K. Gameiro met assist van Santi Mina Valencia 1-1
47' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Álvaro Morata Atlético Madrid
49' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van T. Lemar Atlético Madrid 2-1
56' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Filipe Luis Atlético Madrid
59' Wissel Valencia Wissel Rubén Sobrino voor Gonçalo Guedes Valencia
64' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor Filipe Luis Atlético Madrid
71' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Partey voor T. Lemar Atlético Madrid
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rubén Sobrino Valencia
76' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Saúl Atlético Madrid
77' Penalty Valencia Penalty Dani Parejo Valencia 2-2
81' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Á. Correa met assist van T. Partey Atlético Madrid 3-2
84' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Arias voor Álvaro Morata Atlético Madrid
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Valencia
Opstellingen Atlético Madrid - Valencia
De opstellingen van Atlético Madrid en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Valencia

Atlético Madrid en Valencia treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Valencia in de Primera División vond plaats op 20 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Valencia slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 10
Winst Valencia 8
Gelijkspel 9
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 6e plaats.