Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Betis (0-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 10 maart 2019 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Celta de Vigo het zondag 10 maart 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Betis (0-1)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door Jesé, waarmee Real Betis met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Estrada Fernández, waardoor Real Betis de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Celta de Vigo - Real Betis 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Wissel Real Betis Wissel Cristian Tello voor Francis Guerrero Real Betis
64' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor R. Boudebouz Celta de Vigo
64' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
76' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Gómez Celta de Vigo
80' Doelpunt Real Betis Doelpunt Jesé Real Betis 0-1
85' Wissel Celta de Vigo Wissel E. Apeh voor S. Boufal Celta de Vigo
89' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Jensen voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
89' Wissel Real Betis Wissel Javi García voor G. Lo Celso Real Betis
91' Wissel Real Betis Wissel Emerson voor Joaquín Real Betis
95' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Real Betis
Opstellingen Celta de Vigo - Real Betis
De opstellingen van Celta de Vigo en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Real Betis zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Real Betis

Celta de Vigo en Real Betis treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Real Betis in de Primera División vond plaats op 4 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 6
Winst Real Betis 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 17e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 8e plaats.