Nabeschouwing Deportivo Alavés - Getafe (1-1) || Primera División 2018/2019

Donderdag 27 september 2018 - 20:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Deportivo Alavés het donderdag 27 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Getafe (1-1)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Deportivo Alavés en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 41e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Ibai Gómez van Deportivo Alavés via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 81 minuten was het Jorge Molina die Getafe op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Calleri namens Deportivo Alavés in de 92e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Deportivo Alavés - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Penalty gemist Deportivo Alavés Penalty gemist Ibai Gómez Deportivo Alavés
44' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor M. Wakaso Deportivo Alavés
69' Wissel Getafe Wissel Jorge Molina voor Ángel Getafe
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
74' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
78' Wissel Getafe Wissel Bergara voor M. Arambarri Getafe
79' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor Ibai Gómez Deportivo Alavés
81' Doelpunt Getafe Doelpunt Jorge Molina met assist van Jaime Mata Getafe 0-1
81' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Manu García Deportivo Alavés
82' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Jony Deportivo Alavés
84' Wissel Getafe Wissel D. Foulquier voor A. Ndiaye Getafe
89' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor D. Brašanac Deportivo Alavés
92' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt J. Calleri met assist van Ximo Navarro Deportivo Alavés 1-1
96' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Cabrera Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Getafe
Opstellingen Deportivo Alavés - Getafe
De opstellingen van Deportivo Alavés en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Getafe

Deportivo Alavés en Getafe treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Getafe in de Primera División vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 2 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 1
Winst Getafe 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 5e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 11e plaats.