Nabeschouwing Deportivo Alavés - Rayo Vallecano (0-1) || Primera División 2018/2019

Maandag 28 januari 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Deportivo Alavés het maandag 28 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Rayo Vallecano (0-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Raúl de Tomás, waarmee Rayo Vallecano met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rayo Vallecano uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Deportivo Alavés - Rayo Vallecano 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Raúl de Tomás met assist van L. Advíncula Rayo Vallecano 0-1
57' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor G. Maripán Deportivo Alavés
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel Alberto García voor Adri Embarba Rayo Vallecano
67' Wissel Deportivo Alavés Wissel Jony voor Manu García Deportivo Alavés
69' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Álex Moreno Rayo Vallecano
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel Rubén Sobrino voor Burgui Deportivo Alavés
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor Borja Bastón Deportivo Alavés
80' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebé voor Ó. Trejo Rayo Vallecano
84' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Fernando Pacheco Deportivo Alavés
84' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor G. Imbula Rayo Vallecano
85' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Santi Comesaña Rayo Vallecano
87' Wissel Rayo Vallecano Wissel Álvaro Medrán voor Raúl de Tomás Rayo Vallecano
89' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Álvaro Medrán Rayo Vallecano
91' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Bebé Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Rayo Vallecano
Opstellingen Deportivo Alavés - Rayo Vallecano
De opstellingen van Deportivo Alavés en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Rayo Vallecano

Deportivo Alavés en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 22 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Deportivo Alavés favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 1
Winst Rayo Vallecano 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 5e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 18e plaats.