Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid (1-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 18:30 uur



In de Primera División 2018/2019 neemt Deportivo Alavés het zaterdag 6 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid (1-0)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 95e minuut door Manu García, waarmee Deportivo Alavés met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Real Madrid dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Santiago Jaime Latre, waardoor Deportivo Alavés de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Real Madrid
Goals
1
0
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
103
152
Gevaarlijke aanvallen
24
89
Passes
297
684
Overtredingen
20
10
Buitenspel
0
2
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Deportivo Alavés - Real Madrid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Real Madrid Wissel M. Díaz voor K. Benzema Real Madrid
54' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
62' Wissel Real Madrid Wissel Marco Asensio voor Casemiro Real Madrid
67' Wissel Deportivo Alavés Wissel Rubén Sobrino voor Ibai Gómez Deportivo Alavés
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor M. Wakaso Deportivo Alavés
80' Wissel Real Madrid Wissel Vinícius Júnior voor G. Bale Real Madrid
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel Martín voor G. Maripán Deportivo Alavés
95' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Manu García Deportivo Alavés 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Real Madrid
Opstellingen Deportivo Alavés - Real Madrid
De opstellingen van Deportivo Alavés en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid

Deportivo Alavés en Real Madrid treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 6 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo Alavés 0
Winst Real Madrid 6
Gelijkspel 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 6e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Deportivo Alavés - Real Madrid Opstelling Deportivo Alavés Opstelling Real Madrid Live Deportivo Alavés - Real Madrid Live Deportivo Alavés - Real Madrid kijken Deportivo Alavés - Real Madrid kijken Live Deportivo Alavés - Real Madrid stream Deportivo Alavés - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid Uitslag Deportivo Alavés - Real Madrid Statistieken Deportivo Alavés - Real Madrid Primera División 2018/2019 Deportivo Alavés - Real Madrid wedden Deportivo Alavés - Real Madrid gokken Deportivo Alavés - Real Madrid Unibet