Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid (0-1) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 20 april 2019 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Eibar het zaterdag 20 april 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid (0-1)

Het Primera División duel tussen Eibar en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 0-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door T. Lemar, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Alberola Rojas, waardoor Atlético Madrid de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Eibar - Atlético Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Joan Jordán SD Eibar
55' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor Á. Correa Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Filipe Luis voor Vitolo Atlético Madrid
62' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Cote SD Eibar
63' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Marc Cardona SD Eibar
69' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Sergi Enrich SD Eibar
70' Wissel Atlético Madrid Wissel N. Kalinić voor S. Arias Atlético Madrid
77' Wissel SD Eibar Wissel Pedro León voor F. Orellana SD Eibar
83' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor Sergi Enrich SD Eibar
85' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt T. Lemar met assist van Koke Atlético Madrid 0-1
90' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Álvaro Morata Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Atlético Madrid
Opstellingen Eibar - Atlético Madrid
De opstellingen van Eibar en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Atlético Madrid

Eibar en Atlético Madrid treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 15 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 7 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eibar. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Eibar 0
Winst Atlético Madrid 7
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 13e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.