Nabeschouwing Eibar - Barcelona (0-3) || Primera División

Zaterdag 19 oktober 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Eibar het zaterdag 19 oktober 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Ipurua Municipal Stadium in Eibar.

Via de Eibar - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Barcelona (0-3)

Het Primera División duel tussen Eibar en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-3 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Griezmann, waarmee Barcelona met 0-1 de leiding nam. Barcelona vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Messi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Barcelona, waarmee L. Suarez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Barcelona dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Barcelona
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
5
0
Schoten totaal
7
9
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
131
93
Gevaarlijke aanvallen
61
36
Passes
440
592
Overtredingen
16
14
Buitenspel
0
7
Corners
2
2
Wissels
3
3
LIVE Eibar - Barcelona 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Barcelona Doelpunt A. Griezmann met assist van C. Lenglet Barcelona 0-1
24' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
24' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Charles SD Eibar
46' Wissel Barcelona Wissel N. Semedo voor S. Roberto Barcelona
58' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van A. Griezmann Barcelona 0-2
63' Wissel SD Eibar Wissel E. Exposito voor P. Leon SD Eibar
66' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van L. Messi Barcelona 0-3
71' Wissel SD Eibar Wissel T. Inui voor S. Enrich SD Eibar
71' Wissel Barcelona Wissel A. Vidal voor Arthur Barcelona
79' Wissel Barcelona Wissel I. Rakitic voor F. de Jong Barcelona
79' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Charles SD Eibar
82' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Alvarez SD Eibar
88' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor T. Inui SD Eibar
90' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor E. Exposito SD Eibar
Opstellingen Eibar - Barcelona
De opstellingen van Eibar en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Barcelona

Eibar en Barcelona treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eibar en Barcelona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Barcelona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 14e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Eibar - Barcelona Opstelling Eibar Opstelling Barcelona Live Eibar - Barcelona Live Eibar - Barcelona kijken Eibar - Barcelona kijken Live Eibar - Barcelona stream Eibar - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Barcelona Uitslag Eibar - Barcelona Statistieken Eibar - Barcelona Primera División 2019/2020 Eibar - Barcelona wedden Eibar - Barcelona gokken Eibar - Barcelona Unibet