Nabeschouwing Eibar - Barcelona (0-3) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 13:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Eibar het zaterdag 19 oktober 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Barcelona (0-3)

Het Primera División duel tussen Eibar en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-3 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Griezmann, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Messi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee L. Suarez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Barcelona dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Eibar - Barcelona 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Griezmann met assist van C. Lenglet FC Barcelona 0-1
24' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
24' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Charles SD Eibar
46' Wissel FC Barcelona Wissel N. Semedo voor S. Roberto FC Barcelona
58' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van A. Griezmann FC Barcelona 0-2
63' Wissel SD Eibar Wissel E. Exposito voor P. Leon SD Eibar
66' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van L. Messi FC Barcelona 0-3
71' Wissel SD Eibar Wissel T. Inui voor S. Enrich SD Eibar
71' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor Arthur FC Barcelona
79' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitic voor F. de Jong FC Barcelona
79' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Charles SD Eibar
82' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Alvarez SD Eibar
88' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor T. Inui SD Eibar
90' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor E. Exposito SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Barcelona
Opstellingen Eibar - Barcelona
De opstellingen van Eibar en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Barcelona

Eibar en Barcelona treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Barcelona in de Primera División vond plaats op 19 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 9 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eibar. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Eibar 0
Winst Barcelona 9
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 14e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 3e plaats.