Nabeschouwing Getafe - Celta de Vigo (3-1) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 13:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Getafe het zaterdag 9 februari 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Celta de Vigo (3-1)

Het Primera División duel tussen Getafe en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 3-1 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Celta de Vigo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van N. Araújo. In de 37e minuut kreeg M. Gómez van Celta de Vigo voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Celta de Vigo de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Getafe vervolgens op 1-1. Het was Jaime Mata die vanaf 11 meter wist te scoren in de 39e minuut.

In de 62e minuut was het Getafe dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Jorge Molina. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Getafe vergroot nadat Jaime Mata de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Getafe.

LIVE Getafe - Celta de Vigo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt N. Araújo met assist van Brais Méndez Celta de Vigo 0-1
37' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Gómez Celta de Vigo
37' Tweede gele kaart Celta de Vigo Tweede gele kaart voor M. Gómez Celta de Vigo
39' Penalty Getafe Penalty Jaime Mata Getafe 1-1
54' Wissel Celta de Vigo Wissel Kevin Vázquez voor Hugo Mallo Celta de Vigo
61' Wissel Getafe Wissel M. Flamini voor M. Arambarri Getafe
62' Doelpunt Getafe Doelpunt Jorge Molina met assist van Jaime Mata Getafe 2-1
64' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jaime Mata Getafe
66' Wissel Celta de Vigo Wissel Iago Aspas voor S. Boufal Celta de Vigo
69' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Flamini Getafe
71' Wissel Getafe Wissel Portillo voor Samuel Sáiz Getafe
81' Doelpunt Getafe Doelpunt Jaime Mata Getafe 3-1
82' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor Juncà Celta de Vigo
83' Wissel Getafe Wissel Ángel voor Jaime Mata Getafe
87' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor David Costas Celta de Vigo
89' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Celta de Vigo
Opstellingen Getafe - Celta de Vigo
De opstellingen van Getafe en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Celta de Vigo

Getafe en Celta de Vigo treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 1 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Getafe als Celta de Vigo wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Getafe 5
Winst Celta de Vigo 5
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 5e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.