Nabeschouwing Getafe - Espanyol (3-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Getafe het zaterdag 1 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Espanyol (3-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 3-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Jorge Molina, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Getafe vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jaime Mata op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Getafe, waarmee Antunes zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz, waardoor Getafe dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Getafe - Espanyol 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor H. Pérez Espanyol
18' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Ndiaye Getafe
21' Gele kaart Getafe Gele kaart voor N. Maksimović Getafe
54' Wissel Getafe Wissel Portillo voor D. Foulquier Getafe
55' Doelpunt Getafe Doelpunt Jorge Molina met assist van D. Suárez Getafe 1-0
58' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jaime Mata Getafe
65' Doelpunt Getafe Doelpunt Jaime Mata met assist van M. Arambarri Getafe 2-0
66' Wissel Espanyol Wissel Óscar Melendo voor Ó. Duarte Espanyol
71' Wissel Espanyol Wissel Léo Baptistão voor H. Pérez Espanyol
71' Wissel Espanyol Wissel Javi Puado voor P. Piatti Espanyol
76' Wissel Getafe Wissel Ángel voor Jaime Mata Getafe
77' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Diego López Espanyol
80' Doelpunt Getafe Doelpunt Antunes met assist van Portillo Getafe 3-0
87' Wissel Getafe Wissel S. Cristóforo voor M. Arambarri Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Espanyol
Opstellingen Getafe - Espanyol
De opstellingen van Getafe en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Espanyol

Getafe en Espanyol treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Espanyol in de Primera División vond plaats op 15 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 10 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Getafe. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 9
Winst Espanyol 10
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 13e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 5e plaats.