Nabeschouwing Girona - Atlético Madrid (1-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Girona het zondag 2 december 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Atlético Madrid (1-1)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Girona en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. C. Stuani maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Girona vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Ramalho zorgde ervoor dat Atlético Madrid op 1-1 kwam te staan in de 82e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Girona - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Griezmann Atlético Madrid
41' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
45' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Oblak Atlético Madrid
45' Penalty Girona Penalty C. Stuani Girona 1-0
64' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor Rodri Hernández Atlético Madrid
66' Wissel Girona Wissel Portu voor P. Roberts Girona
72' Wissel Girona Wissel Iraizoz voor Y. Bounou Girona
72' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Partey Atlético Madrid
74' Wissel Atlético Madrid Wissel Gelson Martins voor S. Arias Atlético Madrid
82' Eigen doelpunt Atlético Madrid Eigen doelpunt Ramalho Atlético Madrid 1-1
84' Wissel Girona Wissel V. Fernandez voor Borja García Girona
89' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Diego Costa Atlético Madrid
89' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Saúl Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Atlético Madrid
Opstellingen Girona - Atlético Madrid
De opstellingen van Girona en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Atlético Madrid

Girona en Atlético Madrid treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Girona en Atlético Madrid eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Girona 0
Winst Atlético Madrid 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 8e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 3e plaats.