Nabeschouwing Girona - Real Valladolid (0-0) || Primera División 2018/2019

Vrijdag 17 augustus 2018 - 20:15 uur



In de Primera División 2018/2019 neemt Girona het vrijdag 17 augustus 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Real Valladolid (0-0)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Girona en Real Valladolid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Girona dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Girona - Real Valladolid
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
2
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
156
97
Gevaarlijke aanvallen
51
28
Passes
589
273
Overtredingen
21
20
Buitenspel
1
1
Corners
3
2
Wissels
3
3
LIVE Girona - Real Valladolid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Wissel Girona Wissel A. Lozano voor Aleix García Girona
64' Wissel Real Valladolid Wissel Óscar Plano voor Chris Ramos Real Valladolid
71' Wissel Real Valladolid Wissel D. Verde voor Anuar Tuhami Real Valladolid
74' Wissel Girona Wissel Pere Pons voor Timor Girona
81' Wissel Girona Wissel P. Roberts voor C. Stuani Girona
86' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Rubén Alcaraz Real Valladolid
87' Gele kaart Girona Gele kaart voor Granell Girona
88' Wissel Real Valladolid Wissel Míchel voor Toni Suárez Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Real Valladolid
Opstellingen Girona - Real Valladolid
De opstellingen van Girona en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Real Valladolid

Girona en Real Valladolid treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Girona en Real Valladolid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Girona 0
Winst Real Valladolid 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Girona - Real Valladolid Opstelling Girona Opstelling Real Valladolid Live Girona - Real Valladolid Live Girona - Real Valladolid kijken Girona - Real Valladolid kijken Live Girona - Real Valladolid stream Girona - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Girona - Real Valladolid Uitslag Girona - Real Valladolid Statistieken Girona - Real Valladolid Primera División 2018/2019 Girona - Real Valladolid wedden Girona - Real Valladolid gokken Girona - Real Valladolid Unibet