Nabeschouwing Granada - Espanyol (2-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 13:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Granada het zaterdag 1 februari 2020 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Espanyol (2-1)

Het Primera División duel tussen Granada en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-1 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. R. De Tomas maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Espanyol vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Granada kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Machis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette C. Fernandez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Granada de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Granada dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Granada - Espanyol 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Penalty Espanyol Penalty R. De Tomas Espanyol 0-1
29' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
38' Doelpunt Granada Doelpunt D. Machis met assist van C. Fernandez Granada 1-1
46' Doelpunt Granada Doelpunt C. Fernandez met assist van D. Machis Granada 2-1
48' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
49' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Gonalons Granada
55' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Iturraspe Espanyol
61' Wissel Granada Wissel R. Azeez voor R. Soldado Granada
61' Wissel Espanyol Wissel M. Vargas voor A. Iturraspe Espanyol
69' Wissel Granada Wissel D. Foulquier voor D. Machis Granada
73' Wissel Espanyol Wissel Wu Lei voor J. Calleri Espanyol
79' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor M. Gonalons Granada
81' Wissel Espanyol Wissel O. Melendo voor Naldo Espanyol
88' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Lopez Espanyol
93' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Vila Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Espanyol
Opstellingen Granada - Espanyol
De opstellingen van Granada en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Espanyol

Granada en Espanyol treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Espanyol in de Primera División vond plaats op 1 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 7 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Granada. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 3
Winst Espanyol 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 11e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 20e plaats.