Nabeschouwing Huesca - Rayo Vallecano (0-1) || Primera División 2018/2019

Vrijdag 14 september 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Huesca het vrijdag 14 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Rayo Vallecano (0-1)

Het Primera División duel tussen Huesca en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door G. Imbula, waarmee Rayo Vallecano met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Rayo Vallecano.

LIVE Huesca - Rayo Vallecano 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt G. Imbula met assist van Ó. Trejo Rayo Vallecano 0-1
52' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Jordi Amat Rayo Vallecano
59' Wissel Huesca Wissel Álex Gallar voor S. Gürler Huesca
60' Wissel Huesca Wissel J. Hernández voor S. Longo Huesca
70' Wissel Huesca Wissel David Ferreiro voor M. Bardonado Huesca
71' Wissel Rayo Vallecano Wissel Adri Embarba voor Nico Hidalgo Rayo Vallecano
79' Gele kaart Huesca Gele kaart voor E. Ávila Huesca
80' Wissel Rayo Vallecano Wissel Álex Alegría voor Raúl de Tomás Rayo Vallecano
88' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebé voor G. Kakuta Rayo Vallecano
94' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Luisinho Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Rayo Vallecano
Opstellingen Huesca - Rayo Vallecano
De opstellingen van Huesca en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Rayo Vallecano

Huesca en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Rayo Vallecano elkaar treffen in de Primera División.

Winst Huesca 0
Winst Rayo Vallecano 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 14e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 20e plaats.