Nabeschouwing Leganés - Real Valladolid (1-0) || Primera División 2018/2019

Donderdag 4 april 2019 - 20:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Leganés het donderdag 4 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Real Valladolid (1-0)

Het Primera División duel tussen Leganés en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 96e minuut door G. Carrillo, waarmee Leganés met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Leganés de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Leganés - Real Valladolid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

65' Wissel Real Valladolid Wissel Keko voor Antoñito Real Valladolid
72' Wissel Real Valladolid Wissel D. Verde voor Waldo Rubio Real Valladolid
75' Wissel Leganés Wissel Sabin Merino voor Michael Santos Leganés
77' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Nacho Martínez Real Valladolid
78' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Mikel Vesga Leganés
82' Wissel Leganés Wissel Rubén Pérez voor Mikel Vesga Leganés
88' Wissel Leganés Wissel José Arnáiz voor Óscar Rodríguez Leganés
93' Wissel Real Valladolid Wissel Javi Moyano voor Óscar Plano Real Valladolid
96' Doelpunt Leganés Doelpunt G. Carrillo met assist van Juanfran Leganés 1-0
97' Gele kaart Leganés Gele kaart voor G. Carrillo Leganés
97' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Javi Moyano Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Real Valladolid
Opstellingen Leganés - Real Valladolid
De opstellingen van Leganés en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Real Valladolid

Leganés en Real Valladolid treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 1 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Leganés favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Real Valladolid slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leganés 1
Winst Real Valladolid 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 12e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 17e plaats.