Nabeschouwing Leganés - Sevilla (1-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Leganés het zondag 23 december 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Sevilla (1-1)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Leganés en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Leganés kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Mikel Vesga. In de 46e minuut moest F. Vázquez van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sevilla verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte W. Ben Yedder namens Sevilla in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Leganés - Sevilla 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Leganés Doelpunt Mikel Vesga met assist van A. Nyom Leganés 1-0
17' Gele kaart Leganés Gele kaart voor A. Nyom Leganés
44' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor W. Ben Yedder Sevilla
46' Rode kaart Sevilla Rode kaart voor F. Vázquez Sevilla
46' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor Jesús Navas Sevilla
49' Wissel Leganés Wissel Rodri Tarín voor A. Nyom Leganés
59' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
62' Wissel Sevilla Wissel J. Gnagnon voor G. Mercado Sevilla
67' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor André Silva Sevilla
70' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Silva Leganés
76' Wissel Sevilla Wissel Nolito voor André Silva Sevilla
79' Wissel Leganés Wissel N. El Zhar voor G. Carrillo Leganés
91' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Roque Mesa Sevilla 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Sevilla
Opstellingen Leganés - Sevilla
De opstellingen van Leganés en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Sevilla

Leganés en Sevilla treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Sevilla in de Primera División vond plaats op 18 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 2 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Leganés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 1
Winst Sevilla 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 16e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.