Nabeschouwing Levante - Deportivo Alavés (0-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 13:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Levante het zaterdag 18 januari 2020 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Deportivo Alavés (0-1)

Het Primera División duel tussen Levante en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 0-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door A. Vidal, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Deportivo Alavés dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Deportivo Alavés uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Levante - Deportivo Alavés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Ely Deportivo Alavés
42' Gele kaart Levante Gele kaart voor G. Melero Levante
55' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor G. Melero Levante
64' Wissel Deportivo Alavés Wissel B. Sainz voor L. Rioja Deportivo Alavés
64' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt A. Vidal met assist van Joselu Deportivo Alavés 0-1
66' Wissel Levante Wissel Hernani voor J. Morales Levante
67' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor X. Navarro Deportivo Alavés
70' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
79' Wissel Levante Wissel S. Leon voor B. Mayoral Levante
82' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor A. Vidal Deportivo Alavés
87' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
89' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor V. Camarasa Deportivo Alavés
89' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Aguirregabiria voor V. Camarasa Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Deportivo Alavés
Opstellingen Levante - Deportivo Alavés
De opstellingen van Levante en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Deportivo Alavés

Levante en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 18 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 4 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Levante. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 1
Winst Deportivo Alavés 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 11e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 15e plaats.