Nabeschouwing Levante - Leganés (2-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Levante het zaterdag 27 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Leganés (2-0)

Het Primera División duel tussen Levante en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-0 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Roger Martí, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Levante opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het Rubén Rochina die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Levante.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Levante.

LIVE Levante - Leganés 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Levante Doelpunt Roger Martí met assist van Campaña Levante 1-0
30' Wissel Levante Wissel Chema voor E. Cabaco Levante
53' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Siovas Leganés
61' Wissel Leganés Wissel Y. En-Nesyri voor Sabin Merino Leganés
61' Gele kaart Levante Gele kaart voor Campaña Levante
64' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor Roger Martí Levante
69' Wissel Leganés Wissel D. Rolan voor Juanfran Leganés
70' Gele kaart Leganés Gele kaart voor K. Omeruo Leganés
76' Wissel Leganés Wissel N. El Zhar voor Rodri Tarín Leganés
83' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Levante
88' Wissel Levante Wissel Pedro López voor Jason Levante
90' Doelpunt Levante Doelpunt Rubén Rochina met assist van José Luis Morales Levante 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Leganés
Opstellingen Levante - Leganés
De opstellingen van Levante en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Leganés

Levante en Leganés treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Leganés in de Primera División vond plaats op 7 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Levante favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Levante 1
Winst Leganés 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 8e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 18e plaats.