Nabeschouwing Mallorca - Athletic Club (0-0) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 13 september 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Mallorca het vrijdag 13 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Athletic Club (0-0)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Mallorca en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Mallorca kreeg in de 82e minuut een strafschop toegekend, die door A. Prats werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Athletic Club kreeg via A. Aduriz in de 96e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Pablo González Fuertes de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Qua balbezit waren Mallorca en Athletic Club gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Athletic Club kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Pablo González Fuertes voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Mallorca - Athletic Club 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor D. Rodriguez Mallorca
30' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor D. Garcia Athletic Club
43' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Martinez Athletic Club
46' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor U. Lopez Athletic Club
52' Wissel Athletic Club Wissel Benat voor U. Lopez Athletic Club
58' Wissel Athletic Club Wissel A. Aduriz voor I. Cordoba Athletic Club
63' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor D. Rodriguez Mallorca
65' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Baba Rahman Mallorca
75' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor A. Budimir Mallorca
76' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Prats Mallorca
82' Penalty gemist Mallorca Penalty gemist A. Prats Mallorca
84' Wissel Mallorca Wissel A. Alegria voor A. Febas Mallorca
85' Wissel Athletic Club Wissel G. Larrazabal voor I. Williams Athletic Club
96' Penalty gemist Athletic Club Penalty gemist A. Aduriz Athletic Club
96' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor S. Sevilla Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Athletic Club
Opstellingen Mallorca - Athletic Club
De opstellingen van Mallorca en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Athletic Club

Mallorca en Athletic Club treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 11 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 8 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Mallorca. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mallorca 4
Winst Athletic Club 8
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 14e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 2e plaats.