Nabeschouwing Mallorca - Eibar (2-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Mallorca het zaterdag 17 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Eibar (2-1)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mallorca kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van D. Rodriguez. SD Eibar kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Oliveira, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van P. Oliveira kwam Mallorca in de 75e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Mallorca dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mallorca - Eibar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Mallorca Doelpunt D. Rodriguez met assist van A. Febas Mallorca 1-0
14' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Sastre Mallorca
32' Wissel SD Eibar Wissel E. Exposito voor G. Escalante SD Eibar
57' Doelpunt SD Eibar Doelpunt P. Oliveira SD Eibar 1-1
65' Wissel Mallorca Wissel A. Alegria voor A. Budimir Mallorca
73' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Alvarez SD Eibar
74' Wissel Mallorca Wissel A. Trajkovski voor A. Febas Mallorca
75' Eigen doelpunt Mallorca Eigen doelpunt P. Oliveira Mallorca 2-1
76' Wissel SD Eibar Wissel Quique voor S. Enrich SD Eibar
83' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor R. Correa SD Eibar
86' Wissel Mallorca Wissel F. Campos voor J. Sastre Mallorca
87' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor A. Tejero SD Eibar
87' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Orellana SD Eibar
95' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor S. Sevilla Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Eibar
Opstellingen Mallorca - Eibar
De opstellingen van Mallorca en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Eibar

Mallorca en Eibar treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Mallorca en Eibar elkaar treffen in de Primera División.