Nabeschouwing Osasuna - Athletic Club (1-2) || Primera División

Zondag 24 november 2019 - 14:00 uur

In de Primera División neemt Osasuna het zondag 24 november 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Iruñea.

Via de Osasuna - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Athletic Club (1-2)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door I. Williams, waarmee Athletic Club met 0-1 de leiding nam. Osasuna kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Chimy Avila, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette K. Kodro zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Athletic Club de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Athletic Club dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Athletic Club
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
134
91
Gevaarlijke aanvallen
52
34
Passes
414
299
Overtredingen
15
18
Buitenspel
6
3
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Osasuna - Athletic Club 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Chimy Avila Osasuna
21' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Williams met assist van O. Sancet Athletic Club 0-1
32' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
46' Wissel Athletic Club Wissel K. Kodro voor R. Garcia Athletic Club
49' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Lillo Osasuna
52' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Cordoba Athletic Club
57' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Garcia Osasuna
58' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Williams Athletic Club
61' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Y. Berchiche Athletic Club
64' Wissel Athletic Club Wissel M. San Jose voor U. Lopez Athletic Club
71' Wissel Osasuna Wissel M. Cardona voor R. Garcia Osasuna
72' Wissel Osasuna Wissel Adrian voor J. Villar Osasuna
74' Wissel Athletic Club Wissel Lekue voor O. Sancet Athletic Club
76' Doelpunt Osasuna Doelpunt Chimy Avila met assist van M. Cardona Osasuna 1-1
78' Wissel Osasuna Wissel I. Perez voor D. Brasanac Osasuna
79' Doelpunt Athletic Club Doelpunt K. Kodro met assist van Lekue Athletic Club 1-2
Opstellingen Osasuna - Athletic Club
De opstellingen van Osasuna en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Athletic Club

Osasuna en Athletic Club treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Osasuna en Athletic Club elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Osasuna 0
Winst Athletic Club 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 11e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Osasuna - Athletic Club Opstelling Osasuna Opstelling Athletic Club Live Osasuna - Athletic Club Live Osasuna - Athletic Club kijken Osasuna - Athletic Club kijken Live Osasuna - Athletic Club stream Osasuna - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Osasuna - Athletic Club Uitslag Osasuna - Athletic Club Statistieken Osasuna - Athletic Club Primera División 2019/2020 Osasuna - Athletic Club wedden Osasuna - Athletic Club gokken Osasuna - Athletic Club Unibet