Nabeschouwing Osasuna - Real Valladolid (0-0) || Primera División

Zaterdag 18 januari 2020 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Osasuna het zaterdag 18 januari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Iruñea.

Via de Osasuna - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Real Valladolid (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Osasuna en Real Valladolid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Osasuna en Real Valladolid gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Osasuna, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Real Valladolid
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
22
4
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
124
113
Gevaarlijke aanvallen
60
34
Passes
405
336
Overtredingen
16
9
Buitenspel
2
5
Corners
9
1
Wissels
3
2
LIVE Osasuna - Real Valladolid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor R. Alcaraz Real Valladolid
42' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor Oier Osasuna
65' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Fede Real Valladolid
69' Wissel Real Valladolid Wissel S. Ramirez voor S. Guardiola Real Valladolid
72' Wissel Osasuna Wissel R. Ibanez voor R. Torres Osasuna
73' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Aridane Osasuna
78' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Garcia Osasuna
82' Wissel Osasuna Wissel J. Villar voor Adrian Osasuna
84' Wissel Real Valladolid Wissel O. Plano voor Michel Real Valladolid
Opstellingen Osasuna - Real Valladolid
De opstellingen van Osasuna en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Real Valladolid

Osasuna en Real Valladolid treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Osasuna en Real Valladolid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Osasuna 0
Winst Real Valladolid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 12e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Osasuna - Real Valladolid Opstelling Osasuna Opstelling Real Valladolid Live Osasuna - Real Valladolid Live Osasuna - Real Valladolid kijken Osasuna - Real Valladolid kijken Live Osasuna - Real Valladolid stream Osasuna - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Osasuna - Real Valladolid Uitslag Osasuna - Real Valladolid Statistieken Osasuna - Real Valladolid Primera División 2019/2020 Osasuna - Real Valladolid wedden Osasuna - Real Valladolid gokken Osasuna - Real Valladolid Unibet