Nabeschouwing Rayo Vallecano - Sevilla (1-4) || Primera División 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 20:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Rayo Vallecano het zondag 19 augustus 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Sevilla (1-4)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door F. Vázquez, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van André Silva op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee André Silva zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sevilla geen gas terug, waardoor in de 79e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van André Silva. In de 85e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Rayo Vallecano speler Adri Embarba.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Miguel Mateu Lahoz en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Rayo Vallecano - Sevilla 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor José Ángel Pozo Rayo Vallecano
15' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vázquez met assist van Jesús Navas Sevilla 0-1
31' Doelpunt Sevilla Doelpunt André Silva met assist van Sergio Escudero Sevilla 0-2
45' Doelpunt Sevilla Doelpunt André Silva met assist van G. Mercado Sevilla 0-3
61' Wissel Sevilla Wissel Aleix Vidal voor Sergio Escudero Sevilla
68' Wissel Rayo Vallecano Wissel Javi Guerra voor Álvaro Medrán Rayo Vallecano
70' Wissel Sevilla Wissel I. Amadou voor É. Banega Sevilla
76' Wissel Rayo Vallecano Wissel L. Advíncula voor José Ángel Pozo Rayo Vallecano
77' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor Pablo Sarabia Sevilla
79' Doelpunt Sevilla Doelpunt André Silva met assist van F. Vázquez Sevilla 0-4
85' Penalty Rayo Vallecano Penalty Adri Embarba Rayo Vallecano 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Sevilla
Opstellingen Rayo Vallecano - Sevilla
De opstellingen van Rayo Vallecano en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Sevilla

Rayo Vallecano en Sevilla treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Sevilla in de Primera División vond plaats op 21 februari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 7 keer wist de ploeg van Rayo Vallecano te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rayo Vallecano. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.