Nabeschouwing Rayo Vallecano - Villarreal (2-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Rayo Vallecano het zondag 11 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Villarreal (2-2)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door S. Chukwueze, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Rayo Vallecano kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Raúl de Tomás, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette Alberto García zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rayo Vallecano de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Sansone de 2-2 maakte voor Villarreal. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 92e minuut moest Villarreal verder met een man minder, nadat Álvaro González een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rayo Vallecano - Villarreal 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chukwueze met assist van Ramiro Funes Mori Villarreal 0-1
44' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Jordi Amat Rayo Vallecano
45' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Raúl de Tomás met assist van Ó. Trejo Rayo Vallecano 1-1
59' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor Gerard Moreno Villarreal
61' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álvaro González Villarreal
63' Wissel Rayo Vallecano Wissel Alberto García voor Ó. Trejo Rayo Vallecano
66' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Alberto García Rayo Vallecano 2-1
73' Wissel Villarreal Wissel N. Sansone voor Jaume Costa Villarreal
75' Wissel Rayo Vallecano Wissel Elustondo voor G. Imbula Rayo Vallecano
80' Doelpunt Villarreal Doelpunt N. Sansone met assist van Álvaro González Villarreal 2-2
81' Wissel Villarreal Wissel Santi Cazorla voor Pablo Fornals Villarreal
84' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebé voor Adri Embarba Rayo Vallecano
87' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Trigueros Villarreal
92' Tweede gele kaart Villarreal Tweede gele kaart voor Álvaro González Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Villarreal
Opstellingen Rayo Vallecano - Villarreal
De opstellingen van Rayo Vallecano en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Villarreal

Rayo Vallecano en Villarreal treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Villarreal in de Primera División vond plaats op 17 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 6 keer wist de ploeg van Rayo Vallecano te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rayo Vallecano. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rayo Vallecano 2
Winst Villarreal 6
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 19e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 16e plaats.