Nabeschouwing Real Betis - Leganés (1-0) || Primera División 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Betis het zondag 30 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Leganés (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Leganés is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door Loren Morón, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Leganés dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Real Betis de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Real Betis - Leganés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Y. En-Nesyri Leganés
38' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bustinza Leganés
55' Wissel Leganés Wissel Sabin Merino voor N. El Zhar Leganés
55' Wissel Leganés Wissel Mikel Vesga voor Óscar Rodríguez Leganés
75' Wissel Real Betis Wissel A. Sanabria voor Canales Real Betis
77' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Y. En-Nesyri Leganés
81' Wissel Real Betis Wissel William Carvalho voor Barragán Real Betis
84' Wissel Real Betis Wissel Loren Morón voor Sergio León Real Betis
87' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Pichu Cuéllar Leganés
89' Doelpunt Real Betis Doelpunt Loren Morón met assist van Cristian Tello Real Betis 1-0
94' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Leganés
Opstellingen Real Betis - Leganés
De opstellingen van Real Betis en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Leganés

Real Betis en Leganés treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Leganés in de Primera División vond plaats op 19 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Betis als Leganés wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Real Betis 2
Winst Leganés 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 9e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 20e plaats.