Nabeschouwing Real Madrid - Athletic Club (3-0) || Primera División 2018/2019

Zondag 21 april 2019 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Madrid het zondag 21 april 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Athletic Club (3-0)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door K. Benzema, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Benzema op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was K. Benzema van Real Madrid die de 3-0 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Real Madrid dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Madrid - Athletic Club 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iñigo Córdoba Athletic Club
15' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Yuri Athletic Club
45' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Raúl García Athletic Club
47' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van Marco Asensio Real Madrid 1-0
53' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Íñigo Martínez Athletic Club
69' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor T. Kroos Real Madrid
70' Wissel Real Madrid Wissel G. Bale voor Lucas Vázquez Real Madrid
70' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor T. Kroos Real Madrid
76' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van L. Modrić Real Madrid 2-0
76' Wissel Athletic Club Wissel Aduriz voor Raúl García Athletic Club
76' Wissel Athletic Club Wissel Unai López voor Iñigo Córdoba Athletic Club
82' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor K. Navas Real Madrid
84' Wissel Real Madrid Wissel Brahim Díaz voor Marco Asensio Real Madrid
90' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van G. Bale Real Madrid 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Athletic Club
Opstellingen Real Madrid - Athletic Club
De opstellingen van Real Madrid en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Athletic Club

Real Madrid en Athletic Club treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 15 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 21 keer te winnen, terwijl Athletic Club slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 21
Winst Athletic Club 2
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 3e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 7e plaats.