Nabeschouwing Real Sociedad - Barcelona (1-2) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Sociedad het zaterdag 15 september 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Barcelona (1-2)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Aritz Elustondo, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Suárez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette O. Dembélé zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Barcelona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Barcelona dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Sociedad - Barcelona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Aritz Elustondo met assist van H. Moreno Real Sociedad 1-0
44' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Illarramendi Real Sociedad
46' Wissel FC Barcelona Wissel Philippe Coutinho voor Nélson Semedo FC Barcelona
57' Wissel FC Barcelona Wissel Sergio Busquets voor Rafinha FC Barcelona
63' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez FC Barcelona 1-1
66' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembélé FC Barcelona 1-2
73' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Bautista voor Zurutuza Real Sociedad
77' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor O. Dembélé FC Barcelona
82' Wissel Real Sociedad Wissel Mikel Merino voor Illarramendi Real Sociedad
82' Wissel Real Sociedad Wissel Luca Sangalli voor Rubén Pardo Real Sociedad
87' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Umtiti FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Barcelona
Opstellingen Real Sociedad - Barcelona
De opstellingen van Real Sociedad en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Barcelona

Real Sociedad en Barcelona treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Barcelona in de Primera División vond plaats op 20 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 13 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Real Sociedad. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 5
Winst Barcelona 13
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 9e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.