Nabeschouwing Real Valladolid - Getafe (2-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 14 april 2019 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Valladolid het zondag 14 april 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Getafe (2-2)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Real Valladolid en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Arambarri, waarmee Getafe met 0-1 de leiding nam. Real Valladolid kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sergi Guardiola, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut kreeg M. Olivera van Getafe voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Getafe de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

E. Ünal zette Real Valladolid even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter José Luis Munuera Montero toegekende penalty wist te benutten. In de 96e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Getafe speler Jorge Molina.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Real Valladolid - Getafe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Getafe Doelpunt M. Arambarri met assist van D. Suárez Getafe 0-1
18' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Anuar Tuhami Real Valladolid
30' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Sergi Guardiola met assist van Nacho Martínez Real Valladolid 1-1
38' Wissel Getafe Wissel Hugo Duro voor Antunes Getafe
40' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
62' Wissel Real Valladolid Wissel Waldo Rubio voor Keko Real Valladolid
62' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor M. Olivera Getafe
66' Wissel Getafe Wissel Bruno González voor Ángel Getafe
69' Penalty Real Valladolid Penalty E. Ünal Real Valladolid 2-1
71' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Waldo Rubio Real Valladolid
71' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
72' Wissel Getafe Wissel Jorge Molina voor Portillo Getafe
77' Wissel Real Valladolid Wissel Míchel voor E. Ünal Real Valladolid
78' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Óscar Plano Real Valladolid
79' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
82' Wissel Real Valladolid Wissel Joaquín Fernández voor Anuar Tuhami Real Valladolid
88' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Rubén Alcaraz Real Valladolid
96' Penalty Getafe Penalty Jorge Molina Getafe 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Getafe
Opstellingen Real Valladolid - Getafe
De opstellingen van Real Valladolid en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Getafe

Real Valladolid en Getafe treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Getafe in de Primera División vond plaats op 31 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Real Valladolid favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Getafe slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Valladolid 4
Winst Getafe 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 18e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 5e plaats.