Nabeschouwing Real Valladolid - Girona (1-0) || Primera División 2018/2019

Dinsdag 23 april 2019 - 20:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Valladolid het dinsdag 23 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Girona (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Girona is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door Míchel, waarmee Real Valladolid met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Real Valladolid uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Real Valladolid - Girona 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Óscar Plano Real Valladolid
23' Gele kaart Girona Gele kaart voor Muniesa Girona
24' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor E. Ünal Real Valladolid
34' Gele kaart Girona Gele kaart voor Juanpe Girona
63' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Rubén Alcaraz Real Valladolid
64' Wissel Real Valladolid Wissel Borja Fernández voor Fernando Calero Real Valladolid
64' Wissel Girona Wissel Douglas Luiz voor Raúl García Girona
67' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Míchel met assist van E. Ünal Real Valladolid 1-0
77' Wissel Girona Wissel S. Doumbia voor Muniesa Girona
77' Wissel Real Valladolid Wissel A. A. Villa Suarez voor Óscar Plano Real Valladolid
87' Wissel Girona Wissel Pedro Porro voor Pere Pons Girona
88' Wissel Real Valladolid Wissel M. El Hacen voor E. Ünal Real Valladolid
91' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Kiko Olivas Real Valladolid
91' Gele kaart Girona Gele kaart voor C. Stuani Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Girona
Opstellingen Real Valladolid - Girona
De opstellingen van Real Valladolid en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Girona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Girona

Real Valladolid en Girona treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Girona in de Primera División vond plaats op 17 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Real Valladolid 0
Winst Girona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 18e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 16e plaats.