Nabeschouwing Real Valladolid - Real Sociedad (0-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 8 december 2019 - 16:00 uur



In de Primera División 2019/2020 neemt Real Valladolid het zondag 8 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Real Sociedad (0-0)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Real Valladolid en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Real Sociedad, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Pablo González Fuertes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Real Sociedad
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
4
17
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
91
144
Gevaarlijke aanvallen
30
53
Passes
286
564
Overtredingen
10
19
Buitenspel
5
2
Corners
1
4
Wissels
3
2
LIVE Real Valladolid - Real Sociedad 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor R. Le Normand Real Sociedad
66' Wissel Real Valladolid Wissel P. Porro voor Nacho Real Valladolid
68' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Oyarzabal Real Sociedad
69' Wissel Real Sociedad Wissel A. Isak voor Willian Jose Real Sociedad
71' Wissel Real Valladolid Wissel O. Plano voor P. Hervias Real Valladolid
76' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Isak Real Sociedad
81' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor D. Llorente Real Sociedad
82' Wissel Real Valladolid Wissel A. M. Tuhami voor S. Ramirez Real Valladolid
91' Wissel Real Sociedad Wissel A. Barrenetxea Muguruza voor Portu Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Real Sociedad
Opstellingen Real Valladolid - Real Sociedad
De opstellingen van Real Valladolid en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Real Sociedad

Real Valladolid en Real Sociedad treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 31 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 2 keer wist de ploeg van Real Valladolid te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Real Valladolid. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Valladolid 1
Winst Real Sociedad 2
Gelijkspel 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 14e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Real Valladolid - Real Sociedad Opstelling Real Valladolid Opstelling Real Sociedad Live Real Valladolid - Real Sociedad Live Real Valladolid - Real Sociedad kijken Real Valladolid - Real Sociedad kijken Live Real Valladolid - Real Sociedad stream Real Valladolid - Real Sociedad Fox Sports Nabeschouwing Real Valladolid - Real Sociedad Uitslag Real Valladolid - Real Sociedad Statistieken Real Valladolid - Real Sociedad Primera División 2019/2020 Real Valladolid - Real Sociedad wedden Real Valladolid - Real Sociedad gokken Real Valladolid - Real Sociedad Unibet