Nabeschouwing Sevilla - Getafe (0-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Sevilla het zondag 16 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Getafe (0-2)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-2 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Getafe kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Ángel. Getafe vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ángel op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Getafe.

LIVE Sevilla - Getafe 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Getafe Doelpunt Ángel met assist van Jorge Molina Getafe 0-1
14' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Roque Mesa Sevilla
16' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Cabrera Getafe
19' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
21' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Antunes Getafe
21' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Jesús Navas Sevilla
38' Doelpunt Getafe Doelpunt Ángel Getafe 0-2
45' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Ndiaye Getafe
46' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor Roque Mesa Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel F. Vázquez voor Nolito Sevilla
62' Wissel Getafe Wissel G. Shibasaki voor Ángel Getafe
69' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
70' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor Aleix Vidal Sevilla
70' Wissel Getafe Wissel D. Foulquier voor A. Ndiaye Getafe
70' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Bruno González Getafe
76' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Foulquier Getafe
78' Wissel Getafe Wissel S. Cristóforo voor D. Dakonam Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Getafe
Opstellingen Sevilla - Getafe
De opstellingen van Sevilla en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Getafe

Sevilla en Getafe treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Getafe in de Primera División vond plaats op 28 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sevilla als Getafe wisten 10 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Sevilla 10
Winst Getafe 10
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 8e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 10e plaats.