Nabeschouwing Sevilla - Girona (2-0) || Primera División 2018/2019

Zondag 16 december 2018 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Sevilla het zondag 16 december 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Girona (2-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Girona is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 55 minuten. É. Banega maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sevilla vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sevilla vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pablo Sarabia op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sevilla.

LIVE Sevilla - Girona 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Girona Gele kaart voor V. Fernandez Girona
55' Penalty Sevilla Penalty É. Banega Sevilla 1-0
62' Wissel Girona Wissel Aleix García voor Douglas Luiz Girona
64' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van W. Ben Yedder Sevilla 2-0
71' Wissel Girona Wissel S. Doumbia voor V. Fernandez Girona
79' Wissel Sevilla Wissel G. Mercado voor S. Kjær Sevilla
81' Wissel Girona Wissel Álex Granell voor S. Doumbia Girona
85' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
89' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
89' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor Sergio Escudero Sevilla
92' Wissel Sevilla Wissel Guilherme Arana voor W. Ben Yedder Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Girona
Opstellingen Sevilla - Girona
De opstellingen van Sevilla en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Girona zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Girona

Sevilla en Girona treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Girona in de Primera División vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Girona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 2
Winst Girona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 4e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 10e plaats.