Nabeschouwing Sevilla - Leganés (1-0) || Primera División

Zondag 1 december 2019 - 12:00 uur

In de Primera División neemt Sevilla het zondag 1 december 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Leganés (1-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Diego Carlos, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sevilla dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sevilla uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Leganés
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
124
120
Gevaarlijke aanvallen
57
51
Passes
617
372
Overtredingen
16
6
Buitenspel
1
3
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Sevilla - Leganés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Wissel Leganés Wissel K. Rodrigues voor D. Siovas Leganés
49' Gele kaart Leganés Gele kaart voor C. Awaziem Leganés
56' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor O. Torres Sevilla
58' Wissel Sevilla Wissel N. Gudelj voor O. Torres Sevilla
62' Wissel Sevilla Wissel B. Gil voor Nolito Sevilla
63' Doelpunt Sevilla Doelpunt Diego Carlos Sevilla 1-0
68' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Oscar Leganés
78' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Oscar Leganés
78' Wissel Leganés Wissel J. Eraso voor Recio Leganés
83' Wissel Sevilla Wissel S. Gomez voor L. de Jong Sevilla
94' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Rosales Leganés
94' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor B. Gil Sevilla
95' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vazquez Sevilla
Opstellingen Sevilla - Leganés
De opstellingen van Sevilla en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Leganés

Sevilla en Leganés treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Leganés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Sevilla 0
Winst Leganés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 3e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sevilla - Leganés Opstelling Sevilla Opstelling Leganés Live Sevilla - Leganés Live Sevilla - Leganés kijken Sevilla - Leganés kijken Live Sevilla - Leganés stream Sevilla - Leganés Fox Sports Nabeschouwing Sevilla - Leganés Uitslag Sevilla - Leganés Statistieken Sevilla - Leganés Primera División 2019/2020 Sevilla - Leganés wedden Sevilla - Leganés gokken Sevilla - Leganés Unibet