Nabeschouwing Sevilla - Real Madrid (3-0) || Primera División 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 22:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Sevilla het woensdag 26 september 2018 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Real Madrid (3-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door André Silva, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van André Silva op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee W. Ben Yedder zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Sevilla gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Sevilla dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sevilla - Real Madrid 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sevilla Doelpunt André Silva met assist van Jesús Navas Sevilla 1-0
21' Doelpunt Sevilla Doelpunt André Silva Sevilla 2-0
27' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor G. Bale Real Madrid
34' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vázquez Sevilla
39' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van F. Vázquez Sevilla 3-0
59' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor Nacho Real Madrid
59' Wissel Real Madrid Wissel M. Díaz voor K. Benzema Real Madrid
64' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor T. Kroos Real Madrid
65' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Modrić Real Madrid
69' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor W. Ben Yedder Sevilla
70' Wissel Real Madrid Wissel Dani Ceballos voor L. Modrić Real Madrid
74' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
79' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
85' Wissel Sevilla Wissel Nolito voor Guilherme Arana Sevilla
87' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor M. Díaz Real Madrid
91' Wissel Sevilla Wissel Roque Mesa voor É. Banega Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Real Madrid
Opstellingen Sevilla - Real Madrid
De opstellingen van Sevilla en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Real Madrid

Sevilla en Real Madrid treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 9 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 16 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Sevilla. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sevilla 10
Winst Real Madrid 16
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 9e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 2e plaats.