Nabeschouwing Sevilla - Villarreal (0-0) || Primera División 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 22:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Sevilla het zondag 26 augustus 2018 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Villarreal (0-0)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Sevilla en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sevilla en Villarreal gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Villarreal kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sevilla - Villarreal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
44' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
61' Wissel Villarreal Wissel Jaume Costa voor K. Toko Ekambi Villarreal
62' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor Pablo Fornals Villarreal
63' Wissel Sevilla Wissel Aleix Vidal voor F. Vázquez Sevilla
63' Wissel Sevilla Wissel M. Gonalons voor É. Banega Sevilla
79' Wissel Villarreal Wissel Dani Raba voor Santi Cazorla Villarreal
81' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
83' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor Sergio Escudero Sevilla
88' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Jaume Costa Villarreal
92' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Kjær Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Villarreal
Opstellingen Sevilla - Villarreal
De opstellingen van Sevilla en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Villarreal

Sevilla en Villarreal treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Villarreal in de Primera División vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 11
Winst Villarreal 6
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 5e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 18e plaats.