Nabeschouwing Valencia - Atlético Madrid (2-2) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 14 februari 2020 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Valencia het vrijdag 14 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Atlético Madrid (2-2)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Valencia en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Llorente, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Valencia kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gabriel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette Thomas zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atlético Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Kondogbia de 2-2 maakte voor Valencia.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Valencia - Atlético Madrid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt M. Llorente Atlético Madrid 0-1
26' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Renan Lodi Atlético Madrid
40' Doelpunt Valencia Doelpunt Gabriel met assist van M. Gomez Valencia 1-1
43' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Thomas Atlético Madrid 1-2
53' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Vrsaljko voor Renan Lodi Atlético Madrid
55' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Valencia
58' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Vrsaljko Atlético Madrid
59' Doelpunt Valencia Doelpunt G. Kondogbia met assist van D. Parejo Valencia 2-2
60' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor G. Guedes Valencia
66' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Morata voor S. Arias Atlético Madrid
67' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Mangala Valencia
71' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Atlético Madrid
76' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor Koke Atlético Madrid
79' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Gomez Valencia
80' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor C. Soler Valencia
94' Wissel Valencia Wissel M. Diakhaby voor Gabriel Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Atlético Madrid
Opstellingen Valencia - Atlético Madrid
De opstellingen van Valencia en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Atlético Madrid

Valencia en Atlético Madrid treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 19 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 11 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Valencia. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Valencia 8
Winst Atlético Madrid 11
Gelijkspel 10
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 7e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 4e plaats.