Nabeschouwing Valencia - Levante (3-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 14 april 2019 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Valencia het zondag 14 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Levante (3-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Levante is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 3-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Valencia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Santi Mina. Een ongelukkig eigen doelpunt van Carlos Soler zorgde ervoor dat Levante op 1-1 kwam te staan in de 56e minuut. In de 57e minuut zette Gonçalo Guedes zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Valencia vergroot nadat Santi Mina de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Valencia.

LIVE Valencia - Levante 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina met assist van Gonçalo Guedes Valencia 1-0
32' Wissel Valencia Wissel F. Coquelin voor C. Piccini Valencia
33' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Carlos Soler Valencia
56' Eigen doelpunt Levante Eigen doelpunt Carlos Soler Levante 1-1
57' Doelpunt Valencia Doelpunt Gonçalo Guedes met assist van Carlos Soler Valencia 2-1
63' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina Valencia 3-1
68' Wissel Levante Wissel Borja Mayoral voor Roger Martí Levante
69' Wissel Levante Wissel M. Simon voor Luna Levante
71' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor Dani Parejo Valencia
77' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor Rubén Rochina Levante
78' Wissel Valencia Wissel Lee Kang-In voor Gonçalo Guedes Valencia
81' Gele kaart Levante Gele kaart voor Borja Mayoral Levante
83' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Lee Kang-In Valencia
89' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Levante
Opstellingen Valencia - Levante
De opstellingen van Valencia en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Levante

Valencia en Levante treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Levante in de Primera División vond plaats op 2 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Levante slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 8
Winst Levante 5
Gelijkspel 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 6e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 15e plaats.