Nabeschouwing Villarreal - Atlético Madrid (0-0) || Primera División

Vrijdag 6 december 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Villarreal het vrijdag 6 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Ceramica in Villarreal.

Via de Villarreal - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Atlético Madrid (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Villarreal en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Villarreal en Atlético Madrid gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Villarreal, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Atlético Madrid
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
22
17
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
138
113
Gevaarlijke aanvallen
56
58
Passes
507
463
Overtredingen
11
11
Buitenspel
0
3
Corners
11
6
Wissels
3
3
LIVE Villarreal - Atlético Madrid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Morata Atlético Madrid
38' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Zambo Andre-Frank Villarreal
59' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor Thomas Atlético Madrid
68' Wissel Villarreal Wissel K. Ekambi voor M. Gomez Villarreal
73' Wissel Villarreal Wissel M. Morlanes voor Iborra Villarreal
74' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Trigueros Villarreal
80' Wissel Atlético Madrid Wissel K. Trippier voor S. Arias Atlético Madrid
84' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Llorente voor H. Herrera Atlético Madrid
89' Wissel Villarreal Wissel P. J. Ontiveros voor S. Chukwueze Villarreal
Opstellingen Villarreal - Atlético Madrid
De opstellingen van Villarreal en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Atlético Madrid

Villarreal en Atlético Madrid treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Atlético Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Atlético Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 13e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Villarreal - Atlético Madrid Opstelling Villarreal Opstelling Atlético Madrid Live Villarreal - Atlético Madrid Live Villarreal - Atlético Madrid kijken Villarreal - Atlético Madrid kijken Live Villarreal - Atlético Madrid stream Villarreal - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Atlético Madrid Uitslag Villarreal - Atlético Madrid Statistieken Villarreal - Atlético Madrid Primera División 2019/2020 Villarreal - Atlético Madrid wedden Villarreal - Atlético Madrid gokken Villarreal - Atlético Madrid Unibet