Nabeschouwing Villarreal - Celta de Vigo (2-3) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Villarreal het zaterdag 8 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Celta de Vigo (2-3)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 2-3 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Brais Méndez, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Yokuşlu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Celta de Vigo, waarmee M. Gómez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 83 minuten deed C. Bacca iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Villarreal werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Villarreal dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Bacca de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesús Gil Manzano bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Celta de Vigo.

LIVE Villarreal - Celta de Vigo 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Cáseres Villarreal
39' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álvaro González Villarreal
44' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Brais Méndez met assist van Iago Aspas Celta de Vigo 0-1
46' Wissel Villarreal Wissel K. Toko Ekambi voor Trigueros Villarreal
48' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
49' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt O. Yokuşlu met assist van Brais Méndez Celta de Vigo 0-2
51' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Gómez met assist van Brais Méndez Celta de Vigo 0-3
55' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor S. Chukwueze Villarreal
66' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Hjulsager voor S. Boufal Celta de Vigo
76' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
76' Wissel Celta de Vigo Wissel Fran Beltrán voor Brais Méndez Celta de Vigo
81' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Cabral voor Jozabed Celta de Vigo
83' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van Santi Cazorla Villarreal 1-3
85' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Gómez Celta de Vigo
87' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van Mario Gaspar Villarreal 2-3
92' Wissel Villarreal Wissel Ramiro Funes Mori voor Alfonso Pedraza Villarreal
93' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Rubén Blanco Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Celta de Vigo
Opstellingen Villarreal - Celta de Vigo
De opstellingen van Villarreal en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Celta de Vigo

Villarreal en Celta de Vigo treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 7
Winst Celta de Vigo 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 17e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 13e plaats.