Nabeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés (1-2) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Villarreal het zaterdag 2 maart 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés (1-2)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-2 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door G. Maripán, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Santi Cazorla in de 61e minuut zorgde er even later voor dat Villarreal weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 77e minuut zette T. Inui zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Deportivo Alavés de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Deportivo Alavés dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Villarreal - Deportivo Alavés 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Calleri Deportivo Alavés
40' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Jony Deportivo Alavés
54' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt G. Maripán met assist van Jony Deportivo Alavés 0-1
61' Penalty Villarreal Penalty Santi Cazorla Villarreal 1-1
64' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor K. Toko Ekambi Villarreal
65' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Laguardia Deportivo Alavés
71' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álvaro González Villarreal
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel Tomás Pina voor Manu García Deportivo Alavés
75' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Ramiro Funes Mori Villarreal
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor Borja Bastón Deportivo Alavés
77' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt T. Inui met assist van Jony Deportivo Alavés 1-2
80' Wissel Villarreal Wissel Pablo Fornals voor Manu Morlanes Villarreal
85' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Wakaso voor T. Inui Deportivo Alavés
89' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Víctor Ruíz Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Deportivo Alavés
Opstellingen Villarreal - Deportivo Alavés
De opstellingen van Villarreal en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés

Villarreal en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 28 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 4 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Villarreal. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Villarreal 2
Winst Deportivo Alavés 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 18e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 6e plaats.