Nabeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés (4-1) || Primera División

Vrijdag 25 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Villarreal het vrijdag 25 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Ceramica in Villarreal.

Via de Villarreal - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés (4-1)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 4-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door K. Ekambi, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Deportivo Alavés kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Perez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette K. Ekambi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Villarreal vergroot nadat G. Moreno de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist P. J. Ontiveros namens Villarreal de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Medié Jiménez bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Villarreal.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Deportivo Alavés
Goals
4
1
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
19
12
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
125
110
Gevaarlijke aanvallen
60
40
Passes
539
306
Overtredingen
12
13
Buitenspel
4
3
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Villarreal - Deportivo Alavés 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Ekambi met assist van G. Moreno Villarreal 1-0
23' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Joselu Deportivo Alavés
50' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt L. Perez Deportivo Alavés 1-1
53' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
61' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Zambo Andre-Frank Villarreal
65' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor L. Magallan Deportivo Alavés
66' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Ekambi met assist van M. Gomez Villarreal 2-1
67' Wissel Deportivo Alavés Wissel O. Burke voor L. Rioja Deportivo Alavés
70' Wissel Deportivo Alavés Wissel B. Sainz voor A. Vidal Deportivo Alavés
77' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor P. F. Torres Villarreal
79' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor M. Gomez Villarreal
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor M. Aguirregabiria Deportivo Alavés
84' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van S. Cazorla Villarreal 3-1
86' Wissel Villarreal Wissel P. J. Ontiveros voor K. Ekambi Villarreal
91' Doelpunt Villarreal Doelpunt P. J. Ontiveros Villarreal 4-1
Opstellingen Villarreal - Deportivo Alavés
De opstellingen van Villarreal en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés

Villarreal en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Deportivo Alavés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Deportivo Alavés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 7e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Villarreal - Deportivo Alavés Opstelling Villarreal Opstelling Deportivo Alavés Live Villarreal - Deportivo Alavés Live Villarreal - Deportivo Alavés kijken Villarreal - Deportivo Alavés kijken Live Villarreal - Deportivo Alavés stream Villarreal - Deportivo Alavés Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés Uitslag Villarreal - Deportivo Alavés Statistieken Villarreal - Deportivo Alavés Primera División 2019/2020 Villarreal - Deportivo Alavés wedden Villarreal - Deportivo Alavés gokken Villarreal - Deportivo Alavés Unibet