Nabeschouwing Villarreal - Osasuna (3-1) || Primera División 2019/2020

Zondag 2 februari 2020 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Villarreal het zondag 2 februari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Osasuna (3-1)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 3-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door P. Alcacer, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Osasuna kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Aridane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette R. Pena zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam.

S. Cazorla zette Villarreal even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Villarreal.

LIVE Villarreal - Osasuna 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor P. Estupinan Osasuna
46' Doelpunt Villarreal Doelpunt P. Alcacer met assist van M. Trigueros Villarreal 1-0
48' Doelpunt Osasuna Doelpunt Aridane met assist van R. Torres Osasuna 1-1
54' Doelpunt Villarreal Doelpunt R. Pena met assist van S. Cazorla Villarreal 2-1
55' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor G. Moreno Villarreal
57' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Aridane Osasuna
59' Penalty Villarreal Penalty S. Cazorla Villarreal 3-1
66' Wissel Osasuna Wissel Enric voor M. Cardona Osasuna
66' Wissel Osasuna Wissel A. Jose voor R. Garcia Osasuna
67' Wissel Villarreal Wissel Zambo Andre-Frank voor M. Trigueros Villarreal
67' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Cazorla Villarreal
78' Wissel Villarreal Wissel F. Nino voor P. Alcacer Villarreal
78' Wissel Osasuna Wissel Adrian voor R. Ibanez Osasuna
91' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Zambo Andre-Frank Villarreal
92' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor F. Nino Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Osasuna
Opstellingen Villarreal - Osasuna
De opstellingen van Villarreal en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Osasuna

Villarreal en Osasuna treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Osasuna in de Primera División vond plaats op 5 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 19 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Villarreal als Osasuna wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Villarreal 7
Winst Osasuna 7
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 8e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 11e plaats.